#passionfordesign

S-blog

S-blog

100% made in Italy by Valentini

Hamarosan a Sezlonban!

2023. február 07. - Sezlon Gallery

ethos-valentini-2022-43.jpg

Valentini Furniture - valentini.it

Innováció, már a gyökerektől: 1957 óta két generáció terjesztette el a "made in Italy" elvet a világon. A Valentini egy nemzetközileg elismert belsőépítészeti valóság, amely története során komplett és exkluzív kollekciókat tervezett, hogy  a házat a maga teljességében megtapasztalhassa. A tanulmányok, a design, és a szenvedély három olyan elem, amely mindig is vezérelte a céget munkjuk során, és amelyek mentén minden nap új lelkesedéssel haladnak. 

Our innovation activity has its origin in our roots: since 1957, two generations have spread “Made in Italy” in the world. Valentini is an internationally recognized interior design reality that throughout its history has designed complete and exclusive collections to experience the house in its entirety. Studies, design and passion are three elements that have always guided us in our work and that we advance with new enthusiasm every day.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlon.blog.hu/api/trackback/id/tr4218043468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása