#passionfordesign

S-blog

S-blog

Titkos kert a 4. emeleten

#secretgarden

2018. május 15. - Sezlon Gallery

img_20180515_182126_662.jpg

Igazán nem sok dolog kell ahhoz, hogy az ember kellemes környezetet teremtsen magának. Mivel nincs kertünk, hiányzik a kellemes napos terasz is, egy kertben elfogyasztott reggeli kávé...ez igazán feldobná a reggeleket, nem igaz? De szerencsére van egy kis erkélyünk, ami ugyan régi, kopott falakra néz, de a házak felett kibukkan a Szabadság szobor is, azaz olyan, mintha Párizsban látnánk az erkélyről az Eiffel tornyot, a barátnőm szerint. :)

Mit tegyünk, hogy hangulatos, klassz reggelizőhelyet teremtsünk magunknak? Végy egy ikeás teraszbútort (hely függvényében), nálunk a legkisebb modellt láthatjátok, hiszen maga a félkör alakú erkély sem nagy. Végy továbbá két balkonládát és a piacon szerezz be néhány színes virágot! A hangulatos, szintén ikeás kerti gömböcskék az izzósorral igazán feldobják az esti borozásokat is! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlon.blog.hu/api/trackback/id/tr9413953892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása