#passionfordesign

S-blog

S-blog

Dekortrendek 2018

színek, anyagok, formák

2018. május 16. - Sezlon Gallery

Geometrikus

geometrikus.jpg

A Lapiaz inspirálta ezt az egyedi dohányzóasztalt. A francia szó egy tipikus karszt forma neve, melyet a mészkő felszíni oldódása idéz elő dolomit sziklákon.

Fagyi színek

fagyi_szinek.jpg

A fagyi színek hatalmas népszerűségnek örvendenek ebben az évben. Használd egy falon, vagy ha bátrabb vagy akkor kiegészítőkön, bútorokon is!

Növény és még több növény

novenyzet_es_meg_tobb_novenyzet.jpg

Minél több feltűnő növény! ez mára már kötelező elemmé vált lakásunkban. Ugorj le a kertbe, és szerezz be lélegzetelállító növényeket a lakásodba. 

Csillámló arany

csillogo_arany.jpg

Képzelet és design kézműves hozzáértéssel kiegészülve. Monochrome - egy kiemelkedő design darab, ami bármely szobában megtalálja a helyét. Különleges formája és arany árnyalatai adják a fő élt. A Boca do Lobo (portugál gyártó) különleges bútordarabja, hosszú kísérletezés eredményeképp jött létre. Igazán megérte a fáradtságot!

Indigó kékek

indigo_kek.jpg

A pasztell színek ellentéteként egy másik trend az indigókék lesz. Ha a szoba egészének kifestése túlzónak tűnik, használd kiegészítőkön, vázákkal is virágokkal is megjelenítheted otthonodban ezt a színt. Keverd a különböző anyagokat, üveget, kerámiát, fémet és izgalmas végeredményt kapsz!

Ombre árnyalatok

ombre.jpg

Árnyalás - ebben a szezonban az ombre számos helyen visszaköszön majd, a párnáktól a szövetekig, a szőnyegektől az ágyneműig, vagy akár a festői vízfesték színek stílussal is lámpaernyőkön, bútorokon és műalkotásokon. 

Trópusi

tropical.jpg

Ütős fények, arany kiegészítőkkel, ez a kulcsa ennek a vidám trendnek. Belső terekben és kültéren is működik. 

POP színek

pop_szinek.jpg

"Merész színek - ez az egyik legerősebb trend a 2018-as évre. A képen bemutatott szobában különböző erős árnyalatok variációit láthatjuk, ami bármilyen teret átváltoztat és személyes karakterrel ruház fel." Sam Hood, az Amara kreatív igazgatója

Csillogó padlók

padlo.jpg

Új szőnyeg koncepció - ragyogás! Tökéletes megoldás tavaszra és nyárra, irizáló felső réteg, amely visszaveri a fényt, és kombinálható különböző csillogó tapétákkal vagy dekoratív falfestési effektekkel.

Kiegészítők, díszítések

embellishment.jpg

Makramé, tufting, szegélyek, tollak és bojtok, mindez megjelenik majd ebben a szezonban a párnákon, függönyökön, szőnyegeken és kiegészítőkön is. Ez a trend gyönyörű kézzel készített minőséget ad a belső tereknek. Csodálatosan szép, tapinthatóan puha párnák a kanapén, egy bojtos takaró a karfára dobva, és néhány képként funkcionáló alkotás a falakon izgalmas környezetet teremt.

Forrás: homedecorideas.eu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlon.blog.hu/api/trackback/id/tr10013964306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása